Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Ibupromis napisał: | dla House'a Wilson jest najważniejszą, a w zasadzie jedyną tak naprawdę ważną osobą na całym świecie, i myślę, że to za nim skoczyłby w ogień |
czyli "Love between two guy, without gay"
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Pią 23:48, 15 Maj 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Z kobietami zawsze są kłopoty, dlatego niezmiennym obiektem House’a jest Wilson – spokojny, oddany, zawsze skory do pomocy. Przyjaciel w pełnym tego słowa znaczeniu. To właśnie jemu, Greg mówi prawie wszystko i u niego zasięga rady, w sytuacjach stricte podbramkowych (nie tylko natury medycznej). Prawda jest taka, że ich wieloletnia przyjaźń jest silniejsza niż niejeden związek damsko-męski – przetrwała, bowiem trzy żony Wilsona oraz house’ową Stacy.
Chciałabym podkreślić również to, że dosłownie nikt nie jest w stanie rozbawić mnie równie mocno, jak ci dwaj faceci! Który rozsądny mężczyzna po 40-tce, kradnie swojemu najlepszemu przyjacielowi ulubioną gitarę, a potem dzwoni do niego, podając się za porywacza, żądającego okupu? Kto dokonuje szczegółowej inspekcji jego lodówki i zabiera mu jedzenie z talerza, podczas wspólnego posiłku w szpitalnej stołówce? W końcu… kto dosypuje przyjacielowi do kawy amfetaminy,
w dodatku – na kilka minut przed przystąpieniem do badania pacjentki? No cóż… do takich rzeczy zdolny jest tylko ten duet!
|
|
Wysłany:
Sob 11:03, 23 Maj 2009 |
|
chocolate
Designer Miesiąca

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
a psik!
Student medycyny

Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hmmm... Rzeczywiście świetnie wykonane. Aczkolwiek atmosfera - jak dla mnie - taka nie Hilsonowa. Gdzie tu ironia i ten błysk w oku? ;)
|
|
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia
Wysłany:
Sro 7:33, 27 Maj 2009 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
a psik!
Student medycyny

Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
a psik! napisał: | nie wiem czy gdzies wczesniej to bylo ale... mistrzostwo!
autora nie znam ^^ na photobucketcie znalezione |
podpisuje się pod tym świetne!
|
|
Pią 22:04, 29 Maj 2009 |
|
janeczka85
Stomatolog

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mój drugi ulubiony ship.
Uwielbiam ich rozmowy
|
|
Wto 13:13, 21 Lip 2009 |
|
allison23
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ten ship jest chyba najlepszy ale gdy ja mierzę go równo z huddy trudny dla mnie jest wybór najlepszego
|
|
_________________ avek mój
"Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow
Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones
Wysłany:
Czw 16:08, 13 Sie 2009 |
|
poprostuxzjawa
Reumatolog

Pochwał: 39
Miasto: Młodocin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
...
Ostatnio zmieniony przez sherlotka dnia Pią 18:07, 25 Lip 2014, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Pią 14:11, 23 Paź 2009 |
|
sherlotka
Pediatra

Pochwał: 4
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cóż, a ja jestem oryginalna w takim wypadku (skoro tak dużo osób uważa, że loveship między nimi jest nierealny).Ja uwielbiam Hilsonka (i to nie jako friendship). Możecie mnie za to zabić... ale co tam... Wolny kraj, mogę mówić co chcę i mieć swoje własne zdanie, poglądy :D
|
|
_________________ Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Miłość może nas pogrążyć w ogniu piekieł, albo zabrać do bram raju - ale zawsze gdzieś nas prowadzi. I czas się z tym pogodzić, albowiem jest ona treścią naszego istnienia. Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni, tygodni smutku i rozczarowań. Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwanie miłości - ona zawsze wyjdzie nam na przeciw. I nas wybawi.
Wysłany:
Sob 23:50, 31 Paź 2009 |
|
jakastam
Student medycyny

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Jędzusz.
Student medycyny

Miasto: Szamotuły.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
czyli się rozumiemy :lol:
ps. obrazki w podpisie masz przecudne :)
|
|
_________________ Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Miłość może nas pogrążyć w ogniu piekieł, albo zabrać do bram raju - ale zawsze gdzieś nas prowadzi. I czas się z tym pogodzić, albowiem jest ona treścią naszego istnienia. Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni, tygodni smutku i rozczarowań. Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwanie miłości - ona zawsze wyjdzie nam na przeciw. I nas wybawi.
Wysłany:
Pon 18:57, 02 Lis 2009 |
|
jakastam
Student medycyny

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Jędzusz.
Student medycyny

Miasto: Szamotuły.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
moim zdaniem to friendship, ale może to się zmieni :twisted:
i mam taką ' cichą ' nadzieję . ; )
ale, tak poważnie, uwielbiam Hilsonkowe rozmowy i dialogi, niektóre normalnie zwalają mnie z krzesła xd
swego czasu, wymyślałam takie swoje Hilsonkowe dialogi, może kiedyś wstawię xD
|
|
_________________ ' Jeśli cuda się zdarzają, to znaczy, że mam jeden procent szansy . ' ; 3
Wysłany:
Nie 19:29, 15 Lis 2009 |
|
confused
Student medycyny

Miasto: Krk .
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|