To teraz moje małe pytanie. Czy ktoś z was wie może czy w naszych sieciach cyfrowych (cyfra+ / Cyfrowy Polsat/ N) Jest emitowany program macierzysty, na którym wyświetlany jest House, czyli FOX?? Będę wdzięczny za odpowiedź…
Tym razem to ja mam pytanie. Dość łatwe zapewne, ale w tej chwili nie wiem jak to znaleźć, a w komplecie brak mi jeszcze tylko 4 sezonu. Moje pytanie brzmi więc: W którym odcinku sezonu czwartego House chciał "Prawie umrzeć", czyli włożył nóż do kontaktu?
Będę bardzo wdzięczna za odp.
EDIT: Wielkie dzięki, rocket queen
Ostatnio zmieniony przez whatever dnia Pon 20:49, 07 Wrz 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :* TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
"MMMBop" Hanson. Śmieszna jest ta piosenka, już wolę "Dancing Queen"
Czw 21:59, 10 Wrz 2009
Czy ktoś się orientuje w którym odcinku piątego sezonu 13 miała te retrospekcje ze swoją matką i - jakby to ująć...? - "przywiazałą się" do tej kobiety z testów, chorej na Huntingtona?
_________________ "Może wariaci to tacy ludzie, którzy wszystko widzą tak, jak jest, tylko udało im się znaleźć sposób, żeby z tym żyć."
W. Wharton"Ptasiek" Wysłany:
Nie 17:55, 13 Wrz 2009
Mam dwa pytania. Oglądałam tylko 5 sezon i teraz oglądam szósty, więc powiedzcie mi
1.dlaczego Hause'a tak boli ta noga i nic z tym nie robi? Co się z nią dzieje? Tego nie można leczyć?
2.W jednym z nowszych odcinków padło takie zdanie, ze House stracił dwóch pracowników z jego drużyny. Pierwszy to Kutner, a drugi kto? Taub powiedział w 3 odcinku, że odchodzi, ale to zdanie o stracie 2 pracowników było chyba szybciej niż 3 odcinek.